Asiakasarvostelut – LG, lm640t 47" Full HD 3D Smart LED-tv

LG, lm640t 47" Full HD 3D Smart LED-tv

Kokonaisarvosana:
5 / 5
5
 / 
5
(1 arvostelu) 1
Avaa tilannevedos arvioinneista
Yhteenveto arvosteluista 1 arvostelu
5 tähteä
1
4 tähteä
0
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
1 / 1(100%)arvostelijaa suosittelee tätä tuotetta.
Asiakasarvostelut – LG, lm640t 47" Full HD 3D Smart LED-tv
Arvostelu 1 kohteelle LG, lm640t 47" Full HD 3D Smart LED-tv
Kokonaisarvosana 
5 / 5
5 / 5

LG asettaa muille merkeille haasteen

Julkaistu11. joulukuuta 2012
Asiakkaan profiilikuva
lähde:Tampereen seutu
Ikä:35 — 44
Sukupuoli:Nainen
ominaisuudet 
5 / 5
5 / 5
helppokäyttöisyys 
5 / 5
5 / 5
hintalaatusuhde 
3 / 5
3 / 5
Loistava kuva ja kaikki toimii hämmästyttävän helposti. Yle Areena alkoi näkyä koko ruudulla ohjelmistopäivityksen jälkeen. Hiiri saattaa jäädä kuvan päälle näkyviin, mutta sen saa pois esim. äänen voimakkuutta painamalla ja sitten vierittämällä hiiri pois kuvasta.
mtv3:n Katsomo vaatii ohjelmistoasennuksen, ei toimi. En tiedä toimiiko nelosen vastaava palvelu. Eivät ole minua kiinnostavia palveluja.
Voin liittää PC:n televisioon hdmi-kaapelilla sekä ulkoisen näytön kaapelilla (adapterit mukana). Tällöin LG toimii PC:n näyttönä.
Hintalaatu-suhteeksi laitoin keskinkertainen, koska maksoin tästä televisiosta poikkeuksellisesti vähemmän kuin 1299, ja koska henkilökohtaisesti odotan, että vastaavat ominaisuudet ja laatu tulevat vastaan jo 800-900 euron hinnoissa 47" televisioiden kohdalla.
Kanavat virittäytyivät helposti, kaikki arvot 100%. Kuva on terävä, pysyy sujuvasti liikkeessä mukana; en käytä kuvanparannusta lainkaan.
Verkkoon (wlan+internet) yhdistäminen langattomasti hoitui yksinkertaisesti. Elokuvien toisto verkkokovalevyltä ja PC:ltä toimii ilman ongelmia. Kaikki kokeillut tiedostomuodot toimivat.
Tallennus ulkoiselle usb-kovalevylle (lacie 320Gt, ilman virtalähdettä) on helppoa. Ajastus toimii hienosti, tallennuksessa ei ole puutteita tai katkeamisia. Toista kanavaa ei voi samaan aikaan katsoa. Verkkoa ei voi selata tallennettaessa. En tiedä voiko käyttää dvd-soitinta samaan aikaan, epäilen.
Jos tv aloittaa tallennuksen sammutettuna ja sitten käynnistää tv:n, niin tv:n äänen voimakkuutta ei voi juuri lisätä. Jos katson kanavaa ja aloitan tallennuksen, niin silloin voimakkuuden säätö toimii normaalisti.
Erillisen LG-sovelluksen kanssa voin kaukosäätää televisiota esim. android älypuhelimella. Helpottaa esimerkiksi verkko-osoitteiden kirjoittamista. Saatavilla on myös magic-remote kaukosäädin. Erillinen langaton näppäimistö ja hiiri (logitech) toimivat myös: laitoin vain kojeiden vastaanottimen usb-porttiin ja se oli siinä.
Televisio tallentaa taustalla katsottua ohjelmaa, jonka voi laittaa pauselle vaikka vessassa käynnin ajaksi ja sitten taas jatkaa katsomista.
Yhdessä kulmassa on pieni valovuoto, mutta se ei käytössä näy: en katso mustia ruutuja usein.
LG tarjoaa muutaman 3D ohjelman verkkosivuillaan. Aika vaikuttavaa katsottavaa. Tarkkuudessa en ole havainnut ongelmaa, vaikka kyse on passiivi 3D televisiosta.
Out_of_box kuva oli kehno. Sopivat kuvasäädöt löytyivät TM:n verkkosivuilta ja juuri tämän LG-mallin englannin kieliseltä keskustelupalstalta. The Official LG LM640T Cinema 3D Smart LED TV Thread.
Helppous ja kaiken toimivuus yllätti. Paras teeveeni ikinä.
Suosittelen tätä tuotetta.
0piste
0/ 0koki tämän hyödylliseksi.
Kiitos! Olet lähettänyt onnistuneesti kommentin tähän arvosteluun.